De moderatkommunistiska företagarna vaknar och blir vänsternationella

Först vill företagarna privatisera allting och ta över ansvaret. Konkurrens kommer vara jättebra. Det skiljer nämligen agnarna från vetet. Det är bättre med privata försäkringar än ett samhälle som daltar med alla. Javisst. Det kostar ju en massa skattepengar att dalta med folk. Den som inte arbetar skall heller inte äta! Arbetslösa är arbetsskygga! Skatt är stöld! Socialism! Bolsjevism!

Så hårdnar konkurrensen och plötsligt, KUCKELIKU!, så kommer det som vi alla vet händer med jämna mellanrum i varje kapitalism, nästan såsom solen går upp varje morgon och såsom väckarklockan gnäller höljutt, nämligen: Kris! Kaos! Åh nej! Uppvaknande! Men nu skall alltså agnarna inte längre skiljas från vetet? Nu duger plötsligt Socialism? Och Bolsjevism? Men enbart för företagare naturligtvis. Vissa är ju mer jämlika än andra.

Statliga pengar skall nu strösslas på företagare som inte klarar av marknadskrafterna. Konkurrensen, som bl.a. kännetecknas av ett företags förmåga att stå emot kriser, är inte längre något bra. Företag som inte tagit privata försäkringar för sådana här händelser skall plötsligt hållas under armarna och det skall daltas med dem. Nu duger det plötsligt inte med konkurs, men företagaren vill ha bidrag, t.o.m. anser sig ha rätt till bidrag, det som innan var ”Socialism!” Och ”Bolsjevism!”

Den som inte arbetar skall plötsligt få äta, om det är en företagare förstås. De företag som blivit arbetslösa är naturligtvis inte arbetsskygga. Det där gäller bara det vanliga folket, i synnerhet om folk är mörka i huden eller blivit stämplade som ”muslim”, eller med fel nationalitet, i arslet vid födseln.

Är du företagare och blir arg av den här texten, så se det som en signal om att du kanske har missförstått något som du trodde att du förstod! Kanske är du egentligen socialist, bolsjevik eller rentutav något så balanserat som vänsternationell? I så fall är du varmt välkommen till den rätta sidan, d.v.s. den sida där hjärtat sitter.

Vi är nationella, för nationens väl och folkets väl, men inte i samma mening som den trångsynta nationalismen. Det är helt enkelt alltför hjärtlöst och irrationellt att skuldbelägga andra människor p.g.a. hudfärg eller nationalitet, särskilt när vi människor, i de allra flesta fall, har så mycket gemensamt.

Men visst är den andra delen av den globalistiska EU-vurmande vänstern och högern, för krigsförbrytelser och massmigration, grundlurad. Det var inte vi som lurade dem. Det var marknadsliberala medier som lurade dem. De lurade även sig själva och varann, oftast omedvetet, tror vi. För inte ville väl någon ha ökad rasism i samhället som det faktiskt blev, förutom de som äger dessa medier och lever på splittring och konflikt.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s