Ny teori om källan till kontrollordet ”Avgrundshögern!”

Vad får man egentligen prata om i Sverige? Det är Tina Von Schinkel och Richard Sörman som via Riks går igenom samtalsklimatet och vad man får och inte får prata om, i dagens Sverige.

Vid 21:00 i den videon presenterar Richard Sörman en teori om att PK-svenskarna i vänstern ropar på ”Avgrundshögern!” när det ruckas på det heliga fundament som skyddas av PK-svenskarna i vänstern, nämligen ”värdegrunden”, vilken ses som ”godheten” och att det är därför PK-svenskarna i vänstern inte tål diskussioner om de existerande hierarkierna och grunden för dem, eftersom den fastslagna idén inom ”vänstern” är att den gemensamma fienden alltid sitter högst upp i dessa hierarkier är ”den vite västerländske mannen”, vilket gör att de som befinner sig i underläge i denna generella hierarki inte får kritiseras. Kritiken blir tabu. Den som ställer sig kritisk till radikalfeminismen och den extrema islamismen och därmed ställer sig emot den heliga ”värdegrunden” öppnar en ”avgrund” för PK-svenskarna i vänstern.

Detta skulle kunna förklara bisarra förhållanden i pseudovänstern gentemot ”den klassiska vänstern”, vilken jag anser existerar i flera av de patriotiska vänstervridna partier som listas i sidospalten. Om dessa nya vänsterpartier ska lyckas så bör vi nog försöka använda oss av bred och folklig valsamverkan, tror jag.

Mer intressant:
Bilan Osman, reporter på Dagens ETC testar: En vecka – med enbart SD:s egna nyheter

2 tankar på “Ny teori om källan till kontrollordet ”Avgrundshögern!”

  1. Martin - Valsamverkanspartiet Inläggets författare

    Även om det finns motstånd från politikeradelns psykopater för äkta folkstyre, så är det nog den bästa vägen bort från odemokratiska giriga diktatoriska hierarkier som skapar krig och konflikt.

    Nu valsamverkar vi för fler beslutande folkomröstningar! Jag tror att detta kommer leda till en mycket bra sakpolitik för alla människor i vårt land. Häng med! https://valsamverkanspartiet.wordpress.com/2021/04/19/valsamverkanspartiet-tinas-upp-igen/

    Svara
  2. Pingback: Vad har Vladimir Putin för åsikt om den nya identitetspolitiken? | Vänsternationalisterna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s