Vänsternationalister bryr sig om långtidsarbetslösheten

Medan Vänsterpartiet fokuserar på att få sitta i knät på Regeringen, på vettlös massinvandring, på identitetspolitik och genustrams, samt att skicka vapen till Ukrainas nazister tillsammans med alla andra Riksdagspartier, så fokuserar Vänsternationalisterna på att få ner arbetslösheten för alla medborgare i Sverige, helt oavsett identitet, läggning eller kön.

Så svaret på Jenny PipersVem bryr sig om 180’000 långtidsarbetslösa” är nog faktiskt vi vänsternationalister, särskilt de seriösa vänsternationalister som strax valsamverkar givetvis, för med mandat kan man påverka.

Medborgarna kan själva välja yrke efter samhällsbehov, egna preferenser och behöver endast upplysas om behov och utbildningar, inte vallas i någon riktning av genusprofessorer eller kvoteringar!

”Godhetens” politiker bryr sig idag inte om svenska medborgare, men om utländska nazister och nazi-sionister, som arbetat åt USA-regimen i biovapenlabb som sannolikt får Dr. Mengeles bravader att blekna i jämförelse, för här talar vi om risker för hela mänskligheten. Det hela påminner om operation paperclip, även om nazister på den tiden inte applåderades i Riksdagen.

Visserligen skulle massmord kunna lösa arbetslösheten, i vart fall för begravningsentreprenörer, men är folket verkligen med på massmord av oskyldiga civila i Ukraina eller i Sverige? Det tror jag inte.

Hur vore det att spräcka varje regering som inte går med på folkomröstning om neutralitet, alliansfrihet, EU-medlemskapet, eller att vägra Regeringsmedverkan tills denna går med på att arbetstiden kortas och att vi delar på jobben solidariskt, istället för att vara maktelitens knähund? Det vore vänster på riktigt!

Tills det blir lite stake i Vänsterpartiet så välj ett bättre parti, förslagsvis Vetenskapliga partiet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s