Kontakta oss

För att komma i kontakt med oss så fyll i fälten under ”Kommentera” efter denna text!

Datasäkerhet

Snart blir allting lätt och självklart för dig, men först låt oss vara lite besvärliga och få dig att tänkas på datasäkerhet, för det finns intressen som ogillar äkta folkstyre vilket gynnar dig, din familj och dina vänner! De kan utsätta dig för repressalier om de inte gillar din personliga åsikt.

Datasäkerhet kan vara lite besvärligt, men fundera hellre nu än att det blir besvärligt för dig senare!

Ditt val av dator

P.g.a. Dataskyddsförordningen och brottsbalken om förräderi, så ser vi helst att du använder en dator baserad på öppen fri hårdvara, t.ex. från Purism, installerad med en öppen fri Linux-distribution. Har du inte råd med en sådan dator så installera gärna en begagnad dator med t.ex. Linux Mint, eller en mycket gammal dator med Puppy Linux. Martin hjälper dig gärna!

(Vill du använda en smartphone så läs mer om detta längre ner!)

VPN / Tor-browser

Din IP-adress kan spåras om du inte använder VPN eller Tor-browser

Användarkonton

Använd gärna olika användarkonton och olika alias. Ett för din admin där du uppdaterar programvaran i din dator, ett för din politiska verksamhet, ett för din profession och olika för dina olika vänkretsar! Var även medveten om att du kan behöva olika telefonnummer om du inte vill att dessa identiteter skall kunna kopplas ihop av BigTech!

Mobiltelefon eller Smartphone

Mobiltelefoner är inte säkra, generellt sett, eftersom de är mycket lätta att triangulera och att övervaka via operatörens sim-kort, som identifierar dig, men om du vill ha en något säkrare mobiltelefon så överväg en från Purism, eller modeller, i vilka batteriet kan plockas ur enkelt.

SIM-kort

Om du kommunicerar mycket via tele-operatörers SIM-kort så försök använda dem på olika enheter och för olika saker, samt ha dem i telefoner där batteriet kan plockas ur! En telefonsvarare hos operatören kan svara åt dig och hänvisa till en e-postadress, när du har slagit ifrån den. Tänk även på var du befinner dig när du använder dina olika telefoner!

Webbläsare

Använd gärna öppna fria Webbläsare och ett tillägg som låter dig kontrollera vilka Javaskript som du vill köra! Använd gärna olika Webbläsare för olika saker! En Tor-browser är förmodligen det allra säkraste, men vill du köra vissa Javaskripts, t.ex. de från WordPress, så kan du med fördel använda Firefox+NoScript eller Icecat+LibreJS.

Det finns okända spionerande Javaskripts som annars kan köras på din dator helt utan att fråga dig om lov. ”Javascript-trap” är idag ett mycket stort problem, nästan överallt. Det är p.g.a. Automattics karaktärsfasta programmerare som denna WordPress-sida kan köras av dig helt utan att köra Google-skripten.

E-postadress

Vi vill gärna att du använder en krypterad ProtonMail-adress från det fredliga direktdemokratiska landet Schweiz. Vi litar alltså mer på ProtonMail och direktdemokratin i Schweiz, än på många andra plattformar. ProtonMails databas kan endast öppnas med domstolsutslag i Schweiz, d.v.s. vid misstanke om brottslighet.

Genom olika ProtonMail-adresser, som du använder till olika saker, så tror vi att din identitet och dina data är bättre skyddade, men försök odla en god karaktär, hålla dig till lagen och hålla dig till sak, särskilt om du vill bli kandidat, för vi vet inte om vi lyckas skydda alla data, och vi vill inte att någon ska kunna dreva, lagföra eller snärja våra kandidater och på så vis undergräva vårt parti, vår yttrandefrihet eller den direktdemokrati som vi vill åstadkomma.

Mycket hög anonymitet till dig

Du kan kommentera helt utan att logga in på WordPress, t.ex. genom en Tor-browser. När du t.ex. använder Youtube som ägs av Google eller Facebook så måste du identifiera dig och logga in i deras system, samt sedan använda de spionerande Javaskripten. Det behöver du inte för att kommentera på denna blogg.

Din mentala frihet

Genom olika experter, t.ex. neurovetenskapare, psykologer och psykiatriker så vet BigTech och deras intressenter oftast mer om dig än vad du själv vet. Dessa är tyvärr onda människor som vill kunna kontrollera dig och tjäna pengar på dig, på ett sätt som inte gynnar dig eller framtidens generationer.

Är du bekväm med deras makt över din hjärna så kan du använda vilket proprietärt system du vill, men vi avråder i all välmening från charlataner som lockar in dig på sådana plattformar eller behåller dig på dem!

Vi ser dessa charlataner som folkförrädare i fred och landsförrädare i krig. I dag pågår ett informationskrig av propaganda mot folket via media och via dessa plattformar, så vi gör därför vårt bästa att locka ut dig från evident dåliga plattformar.

Varmt välkommen!

Ursäkta vår besvärlighet ovan. Vi önskar att detta inte kommer behövas i framtiden, när alla har bytt till bättre plattformar. Vi vill göra rätt för oss själva, för dig och för framtidens generationer. Varmt välkommen till en bättre plattform! Din e-postadress eller IP-adress kommer inte visas eller delas utan domstolsutslag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s