Du är inte min partikamrat, Nooshi Dadgostar

Nooshi,

Mitt svar efter ditt meddelande:


Nu har Stefan Löfven 48 timmar på sig – och vi har en debatt att vinna
Nu avgörs det om marknadshyrorna

Partikamrater,

Nu väntar vi på besked. Kommer Stefan Löfven att lyssna på 3 miljoner hyresgäster, Hyresgästföreningen, PRO, LO-förbund som Handels, SEKO och Byggnads, ja faktiskt 70 procent av svenska folket som säger tydligt nej till marknadshyror? Eller kommer han att hjälpa Annie Lööf och fastighetsägarna att inleda ett systemskifte på hyresmarknaden?

Vi har varit tydliga ända sedan i januari 2019: Vi kommer inte att tolerera att regeringen inför marknadshyror. Om så sker kommer vi att väcka frågan om misstroende mot statsministern.

I två och ett halvt år har alltså regeringen och deras samarbetspartier Centerpartiet och Liberalerna vetat detta. Ändå har inga ansträngningar gjorts från deras sida för att hitta en lösning. Inga samtal, inga försök att hitta en kompromiss. Jag beklagar det. Jag har sträckt ut handen mer än en gång för att försöka hitta en lösning. Utan resultat.

Jag konstaterar därför att vi nu måste gå vidare. Idag har jag gett två vägar framåt för Stefan Löfven och jag har satt upp en tidsgräns.

Den första möjligheten är att regeringen helt enkelt avstår från att förändra hyreslagstiftningen och lägger hela frågan åt sidan.

Om de inte vill göra det utan istället vill diskutera förbättringar i hyressättningen, då är vi öppna för det. Det finns mycket som behöver göras – stoppa renovräkningar, få ner de höga hyrorna i nyproduktion, med mera. Men då måste regeringen genast inleda förhandlingar där Hyresgästföreningen ingår. Det måste leda till ett avtal som senast ska vara klart till riksdagens öppnande och som accepteras av Hyresgästföreningen. På så sätt säkras hyresgästernas kollektiva förhandlingsrätt – den rätt som skulle ryckas undan om förslaget om marknadshyror genomförs.

Regeringen har 48 timmar på sig att återkomma med ett besked om de accepterar något av dessa två alternativ. Om regeringen inte accepterar något av dessa två alternativ, då har inte Vänsterpartiet längre förtroende för Stefan Löfven som statsminister. Då kommer vi göra vad vi kan för ett misstroende mot honom i riksdagen.

Jag hoppas verkligen inte att det ska behöva gå så långt. Jag hoppas istället att Löfven tar intryck av den breda och starka opinionen mot marknadshyror. Att han väljer att inte ta den här striden med oss och Sveriges hyresgäster, utan istället lägger sin kraft på att få Annie Lööf att backa. Hennes ståndpunkt är extrem – inte ens bland hennes egna väljare står en majoritet bakom förlaget om marknadshyror.

I frågan om marknadshyror är det vi som representerar den breda majoriteten av svenska folket. Trots det kommer detta att bli en av de tuffaste striderna vårt parti tagit i rikspolitiken. Vi kommer att bli hårt angripna från många olika håll. Av regeringen, Centerpartiet och Liberalerna, naturligtvis. Men också av debattörer och tyckare som går fastighetsägarnas ärenden. Vi kommer att få höra hårda ord i traditionella medier och ännu värre saker i sociala medier. Även många socialdemokrater och andra som håller med oss i sakfrågan kommer att bli rädda och arga om det går så långt att vi tvingas fälla regeringen.

Låt oss nu hjälpas åt att komma ihåg några saker. För det första: Vi är beredda att fälla regeringen om det kommer till det, men det är inte vårt mål . Vårt mål är att förhindra ett systemskifte på hyresmarknaden som skulle öka klyftorna, trångboddheten, hemlösheten och segregationen. Vi tar den här striden för att vi tror på ett solidariskt och jämlikt samhälle där bostaden är en rättighet för alla.

För det andra: Fienden är inte socialdemokratiska gräsrötter eller fackligt aktiva. Vi ska inte starta krig med dem, även om de kommer att attackera oss på Facebook, i fikarummet eller mataffären. Låt oss istället hjälpas åt att rikta vreden åt rätt håll: mot Annie Lööf, mot fastighetsägarna och de i s-ledningen som sviker sina egna i fråga efter fråga.

För det tredje: Ju mer det blåser desto viktigare att vi håller ihop och hjälps åt att stå upp för vår politik. Varenda medlem i partiet kan göra skillnad i den här striden genom att prata med folk, skriva en insändare, dela flygblad, sprida inlägg i sociala medier och ta debatten överallt där den dyker upp.

Jag vet vilken kraft som finns i vår organisation när det verkligen gäller. Tillsammans klarar vi vad som helst. Nu kör vi!

Nooshi Dadgostar
partiordförande
Gå till mitt inlägg på Facebook och visa ditt stöd…


Mitt svar:

Du, Nooshi, och det s.k. ”Vänsterpartiet” har uteslutit mig och andra äkta vänstermänniskor och gett fritt spelrum till den blåa smurfen Löfven flera år. Tokliberala borgarbrackor och radikalfeministiska genusprofessorer som lever på sina gräddhyllor har ni däremot lyft fram, så om du vågar ta en debatt med mig i Vetenskapliga partiet så kommer både du och den där Löfven åka på storstryk, men det vågar varken du eller dina fega feminiserade s.k. ”partikamrater” göra, och det är just därför som du och din sekt förtjänar marknadshyror efter valet.

Ni är ett korkat fegt djävla pack som har skapat er egen bostadsbrist genom att skapa ett sekteristiskt parti som grottar ner sig i kontraproduktiv politik, samt har uteslutit alla som har gjort en egen vänsteranalys i olika frågor. Det är därför ni kommer förlora röster, som bl.a. kommer bli proteströster på t.ex. Sverigedemokraterna, vilket kommer leda till ännu mera extrem marknadskapitalism, säkerligen inkl. marknadshyror, eftersom SD har hoppat upp i knät på M och KD och plötsligt blivit för EU. V jobbar för SD.

Hyresgästföreningen, PRO, LO-förbund som Handels, SEKO och Byggnads, och 70 procent av svenska folket, som säger tydligt nej till marknadshyror, gör detta enbart i kortsiktig egoism, inte av solidaritet, för då hade de röstat för att vi delar solidariskt på jobben och inkomsterna, går ur EU och subventionerar nya billiga miljonprogram, men det gör inte detta osolidariska djävla pack. Detta osolidariska pack har röstat fram exakt de psykopatiska politiker som de förtjänar och som ni själva förtjänar p.g.a. er egen dumhet, en dumhet som repellerar majoriteten.

Vill du verkligen inte ha marknadshyror och vill du försöka hitta en lösning, Nooshi? Tveksamt. Då skulle du inte företräda ett parti som gör allt för att stoppa alternativa analyser och utesluta de som kommer med dem. Detta är att jobba för SD.

Jag har olika bra förslag på hur vi stoppar renoverings-vräkningar, få ner de höga hyrorna i nyproduktion, med mera, men de förslagen intresserar dig inte. Intelligenta lösningar intresserar inte V. V agerar idag enbart reaktivt som de flesta människor. Det beror på att V har uteslutit alla med intelligens ur sekten, eller att de har lämnat er p.g.a. er dunder-dumhet.

Sätt INGET hopp till Hyresgästföreningen, Nooshi! Det är en korrumperad organisation som går hyresbolagens ärenden numera. Trolöshet mot huvudman heter det, enligt brottsbalken, men det är det ingen idiot som kan fatta och ingen som polisanmäler eller avslutar tvärt, så som sig bör när korrumperade sviker medlemmarnas förtroende.

Samma sak gäller facken, men de flesta fackmedlemmar förtjänar det, för arbetare idag är oftast ena osolidariska djävla svin, som skiter i de som är arbetslösa, samt utan att tveka å ena sidan påstår att invandrare inte vill arbeta och å andra sidan, när de själva blir arbetslösa, klagar på att invandrare stjäl deras jobb. Hur kan personer som inte vill arbeta stjäla jobb?

Dessa osolidariska svin är helt evident för dumma i huvudet för att fatta att vi givetvis bör dela på jobben solidariskt, eller rösta för att deportera 10% av nationens befolkning, å vet i fan om det inte är att göra dessa 10% en stor tjänst, för vem vill bo i ett land fullt av idioter som skapar sitt eget kaos?

Snyggingen Annie Lööf, som är en stor medskapare till detta kaos, är inte en så hård nöt att smiska upp retoriskt egentligen. Det är en karismatisk pladdermaja som övertygar sina väljare genom pladder som låter bra, men vid en intelligentare analys och smarta frågor, mycket enkelt går att plocka sönder, men ni har tyvärr uteslutit all intelligens, så där kommer V gå bet.

Jag ser en viss rädsla i de attacker som du förväntar dig från fulmedia, Nooshi. Jo. Det kommer säkert gå åt helvete för dig och V. Ni har ingen aning om hur man står stark när drevet går och det beror på ett dåligt fundament, vilket intelligenta människor hade kunnat ge er, men dem har ni mobbat ut.

P.g.a. det kommer V med all sannolikhet vara medskapare till att öka klyftorna, trångboddheten, hemlösheten och segregationen. V tror INTE på ett solidariskt och jämlikt samhälle, där bostaden är en rättighet för alla, för om V trodde på det hade V inte slösat bort all energi på radikalfeminister, genusprofessorer, skrikvänster, tokliberalism och identitetspolitik och då hade ni inte uteslutit äkta vänstermänniskor som fokuserar på klassfrågan.

Dumheten, Nooshi, är fienden. Er egen dumhet och den hos socialdemokratiska gräsrötter och den hos fackligt aktiva. Ni är alla i krig mot er egen dumhet. Ett tydligt tecken på er dumhet är att ni istället för att köra Zetkin, envisas med att använda Facebook, d.v.s. en proprietär programvara som gynnar krigsförbrytare-unionen USA. Ni är verkligen dunderkorkade Zuckers i V, Nooshi!

Snyggingen Lööf är inte dum alls, ja riktigt slipad. Jag blir imponerad även om jag vill ge henne spanking. Jag vet hur hon skall plockas, men det vill ni inte veta, för då hade ni givetvis inte uteslutit mig.

”Ju mer det blåser desto viktigare att vi håller ihop och hjälps åt att stå upp för vår politik.” säger du Nooshi, men då ska man inte bygga korthus och utesluta intelligenta människor som förstår fackverkskonstruktioner, för principen är liknande när man bygger en stabil politik. Den måste hänga ihop stadigt på ett smart sätt, men det gör inte V:s politik längre.

Jag pratar med folk varje dag, delar flygblad och sprider inlägg i öppna fria sociala medier och jag tar debatten överallt där den dyker upp, men det gör inte dina ”partikamrater”. Evidens för det fick jag i V-partiet och evidens för det ser jag på stadens gator. Era feminiserade män och era bittra radikalfeminister är inte där och repellerar folket och kommentarsfältet nedan kommer gapa tomt.

Jag är helt säker på att V inte vågar någonting alls, för V är idag ett fegt kraftlöst repellerande djävla pack som slösar bort sin tid på olika proprietära plattformar, ett parti utan själ som ingen äkta vänstermänniska kommer vilja rösta på.

Du är inte min ”partikamrat”, Nooshi, för en kamrat utesluter man inte ur ett parti, men det är V naturligtvis alltför dumma för att kunna fatta och jag berättar numera ständig om V:s klandervärda dumhet för massvis med människor, för något bättre har ni inte förtjänat.

/Martin Gustavsson

(Meddelandet har skickats till Nooshi Dadgostar i Riksdagen)

1 tanke på “Du är inte min partikamrat, Nooshi Dadgostar

  1. Pingback: HeddaHenrik meddelar att Nooshi Dadgostar är sjuk trots Covid-19-vaccination | Vänsternationalisterna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s