Diskriminering EU – EURES – Därför får du inget jobb om du är svensk medborgare och över 35

Det är inte utlänningarnas fel, men har du undrat varifrån alla utlänningar kommer som tar jobben från svenska medborgare, fastän arbetslösheten är mycket hög i Sverige? Här är ett av svaren direkt från den s.k. ”Arbetsförmedlingen”:

Det är arbetsförmedlingen som uppmuntrar att utlänningar ska ta jobben på den svenska arbetsmarknaden, medelst bidrag och integrationspaket och de styrs givetvis av regeringen och riksdagen genom tillsatta chefer, lagar och riktlinjer.

Så detta är inte nödvändigtvis svenska medborgares fel, särskilt inte om de röstade nej till både EU och EMU, inte heller de som lurades att rösta för EU och EMU av fula medier och korrumperade politiker. Många av de som lurades att rösta fel har vaknat nu och vill ett Nordiskt samarbete istället för EU, vilket förmodligen måste börja med ett Swexit eller att EU faller samman på egna meriter, eller att detta utvecklas och förstärks parallellt innan utträdet.

Bild på man som drar ut sina tomma fickorDin arbetslöshet är inte utlänningarnas fel. De lockas in i Sverige från andra EU-länder, bl.a. via EURES. Det är heller inte individers fel som lockats hit av den misär som skapats i deras hemländer av Nato eller extrema islamister. Nej. Det är alla politiker som är för detta som är problemet, samt alla som fortsätter att rösta för dem.

Felet ligger hos partier som är för Natos invasionskrig vilket förstör för andra nationer, där extrema sekterister ofta tar över, eftersom Natos drönare har skadat och dödat oskyldiga människor där och eftersom Saudiarabien ger dem mat för dagen, mot att de skapar mer vettlös sekterism i sina egna länder med vapen i hand.

Bild på förtryckt inlåst kvinnaÄven det klandervärda Vänsterpartiet var för invasionen av både Libyen och Afghanistan, vilket orsakade enormt lidande, död och sekterism, detta utan minsta tanke på solidaritet med andra nationers folk och deras nationella rätt att utvecklas i fred med hjälp av utbildning från svenska Afghanistankommittén.

De flesta partier är dessutom för vidöppna gränser och känner ingen solidaritet med dig som är mellan 35 och pensionsålder, eller redan är arbetslös, eftersom de inte vill att vi ska dela jobben och inkomsterna solidarisk med varann.

Vissa partier är t.o.m. för höjd pensionsålder så att arbetslösheten ska bli ännu högre. De vill alltså att du ska snuvas på all inkomst fram till din pensionsålder. Även vissa fackföreningar uppmuntrar detta, märkligt nog. Är du dessutom klassiskt vänster, och värnar de som är förtryckta så utesluts du ur Vänsterpartiet.

Dagens svenska politiska idioti leder till extrem ojämlikhet, självmord, brottslighet och kriminalitet inkl. dödsskjutningar, MEN jag skulle vilja uppmana alla som blir deprimerade eller arga på detta att istället försöka fokusera rätt och långsiktigt på lösningen, d.v.s. att organisera bättre partier, valsamverka med dem och ersätta alla dessa klandervärda partier den 11 september 2022, eller att ni går med i något av de nya partierna som valsamverkar mot de klandervärda partierna!

Bild på volkswagenbuss med fredssymbolerHär samtalar Vetenskapliga partiet, Knapptryckarna och Direktdemokraterna, samt Enhet och Medborgarrätt om hur vi ska kunna ersätta alla dessa klandervärda partier 2022. Häng gärna med in i Riksdagen i folkviljans buss!

Och om ni ändå absolut bara måste döda någon i ren frustration över tillståndet, döda då inte oskyldiga människor eller er själva, men döda då de som är särskilt ansvariga för eländet, OM ni nu inte istället vill bli motiverade att satsa er energi på att hjälpa de som försöker lösa problemet! De som försöker lösa problemet med stor samarbetsförmåga, fredligt och direktdemokratiskt, de behövs och har nämligen ett verkligt högt människovärde.

Bild på händer som möts i en cirkelPrecis. Alla människor har inte samma värde. Det där är bara en floskel, d.v.s. pladdermajornas främsta vapen mot demokratin, som används för att lura dig. Vårt värde beror på vad vi har för intentioner och på våra handlingar. Vi värderar intentioner och handlingar olika på en mängd olika plan. Värde är något personligt. Pengar kan också anses ha ett värde och vi har lika värde så skulle rimligen alla ha lika löner, så följaktligen vill inte politikerna i de flesta partier att vi ska ha lika värde. Gör dig själv värdefull! Var fantastisk!

Annons

4 tankar på “Diskriminering EU – EURES – Därför får du inget jobb om du är svensk medborgare och över 35

 1. Gunnar Eriksson

  Tja , har en individ i Sverige avvikande åsikter från det politiska korrekta , så får individen inget arbete . Det politiskt korrekta är EU , klimatalarmismen , de hysteriska vaccinationerna ,
  rysshat och att vara för massinvandring av krimininella klaner till Sverige

  Svara
  1. Martin Gustavsson Inläggets författare

   Så tycks det vara Gunnar. Det blir alltmer ofta jag får en önskan att PK-folket skall avlida, men inte för snabbt, snarare långt och utdraget. Kanske har jag blivit bönhörd? https://www.bitchute.com/video/16Ybv0uuUpke/ Den som lever får se. Lev länge och väl Gunnar! Det har du förtjänat.

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s